Om mig

Jag tycker det här med bloggar är så jävla fånigt. Som om världen inte existerar om inte jag skriver om den. Så här sitter jag i mitt elfenbenstorn och kliar mina svarta tangenter och väljer mellan självbedrägeri och hyckleri...

måndag 4 maj 2009

Fascista!

Jag ger nu officiellt fan i bloggtitlarna. Jag kan ändå inte hålla räkning.
Denna måndag kunde jag ha jobbat. Chefen ringde igår och bad mig hoppa in för en som var sjuk. Men jag jobbar inte, ity det hade blivit knivigt med barnen. Så jag avnjuter min lediga dag med att pula och titta på tecknat. Det är ungefär vad vi gör, innan vi fått tummen ur och gått ut och lekt. Hmm... jag tror vi ska ta oss ner till vasastan och springa omkring sen...

Jag pular med textmassa till trasas återförening på lördag. Eller ja, jag letar kort. Bra kort på folk som man kan visa upp. Och en del människor bara inte finns på nätet. Vad är det för jävla sätt att inte ha facebook eller bilddagboken?

Spexfilmen är klar och ska premiärvisas på fredag. Jag har funderat på om det är spritförtäring då, för det skulle nog underlätta... Ja, så kanske inte folk ser hur jävla fet jag ser ut att vara på filmen.

Jo, just det! Jag har tingat barnvakt för aftonen så jag och hustrun ska ta det lungt idag. Kanske bio, nån glass, en våffla och sånt där som man gör som gifta. Ni vet. Sopsortera och pensionsspara ja, Precis!

Dagens låt är en självklarhet.

2 kommentarer:

riksomengris sa...

Du är inte fet - du är skäggig.

Frun sa...

Men älskling, pensionsparande är ju redan avklarat. Fast det är klart att soporna får du gärna ta;-)