Om mig

Jag tycker det här med bloggar är så jävla fånigt. Som om världen inte existerar om inte jag skriver om den. Så här sitter jag i mitt elfenbenstorn och kliar mina svarta tangenter och väljer mellan självbedrägeri och hyckleri...

onsdag 10 juni 2009

tre små rätter

Jag vill för en gång skull faktiskt skriva en blogg, men kommer inte på nåt.

Europa håller tydligen på att gå mot ett konservativt håll. Jahapp. Just när det verkade bli så bra. Eller nåt. Förr än vi anar det står vi inför kriminalisering av homosexualtitet och spionöron i varje lägenhet. nä, det är bara att hoppas på armageddon och se hur den allsmäktige till sist visar vad som är rätt och vad som är fel. Synd bara att det är försent då.

För övrigt läste jag ett intressant faktum idag, att i för hållande till våra artfränder aporna så har människan, eller framförallt då mannen ovanligt stora könsorgan. T.ex i förhållande till gorillan så är en mans erigerade penis fem ggr så står som gorillans motsvarande. Dessutom är det så att kvinnans vaginga till skillnad från många andra djur är riktad framåt, vilket gör människan till i princip det enda djur som kopulerar ansikte mot ansikte, vilket enligt en del antropologer ska vara förklaringen till att vi har så höga krav på en attraktiv partner.

Det måste anses som ett fall framåt att miljöpartiet går framåt i eu-valet. Givetvis för världen i stort men för miljöpartiet som helhet. Äntligen verkar de ha lyckats kombinera sin politiska idé med ett språk och en framtoning som faktiskt fungerar. Nu väntar vi bara på att Fi ska bli av med sin stämpel som knäppis-parti, att AFA slutar slåss och Socialdemokratiska arbetarpartiet kan hitta en fungerande väg igen så kanske världen kan bli bättre.

Ja, Fi ja. Det var ett tag sen det talades om det. Ja, de kanske framstår som ett gäng galna fruntimmer. Men de finns i folks medvetande, de kommer att tala om dem lång tid framöver. En ny generation som ser till själva idén snarare än framförandet kommer att ta över parollerna och på ett effektivt och givande sätt få in feminismen på en fungerande politisk väg. Hoppas jag.

Ingen låt, bara en rolig sketch. vilken framtid har fårflyget?

2 kommentarer:

riksomengris sa...

Vad är en vaginga?

Martin sa...

Är inte det en sorts säckpipa?